Land Rover Defender verhuur

Land Rover Defender
Vakantie

Land Rover Defender
Bruidsauto

Ga naar de
Offertemodule

Land Rover Defender vakantie

Wij beschikken over een unieke en grote selectie van off-road routes door Europa, trektochten variërend van 1 tot 4 weken over 50…..80% bos-, gravel- en bergpaden. U rijdt deze routes zelf met een roadbook welke u kosteloos naar keuze van ons meekrijgt op uw eigen avontuur.

Steel-Brothers selecteert al zijn routes zorgvuldig. Past de routes aan waar nodig, maar zorgt voor uitdaging en plezier zonder uw veiligheid uit het oog te verliezen. Het is aan u om te bepalen welke route het gaat worden! Op elk moment kunt u zelf besluiten of u de route verder rijdt of dat u liever om een passage heen wilt rijden.

U krijgt een uitgebreide instructie voor vertrek. Kortom: een mooie manier om eens kennis te maken met de avontuurlijke manier van reizen in een stoere Land Rover Defender.

Een Steel-Brothers off-road route is een fantastische manier om de ongerepte natuur van Europa te ervaren. Dichterbij de natuur komt u niet. De vrijheid en opwinding op de verschillende routes zorgen voor een ultiem en persoonlijk avontuur. Onderweg kunt u stoppen bij afgelegen dorpen en hoogtepunten om te genieten zolang u wilt. U leeft nauw samen met uw familie en / of vrienden en overwint samen test omstandigheden. U leeft in het nu, niet in de dag van morgen.
Slow down! Enjoy the ride!

De meest populaire Steel-Brothers off-road routes:

Wilt u meer weten over één van onze routes?
Klik dan op een marker op de kaart of op de naam in onderstaande tabel.

Of u begint uw reis in Zuid-Frankrijk

In de zomerperiode verhuren wij onze Land Rover Defenders ook vanuit ons familiehuis in Zuid-Frankrijk. Een ideale combinatie met de Zuid-Europa routes. Het voordeel voor u is dat u de lange trip naar Zuid-Europa met uw eigen auto aflegt.

Na aankomst kunt u zich ontspannen voorbereiden op uw reis. U begint met een plons in het zwembad, u geniet alvast van de omgeving, u gaat rustig uw spullen overpakken, en vertrekt de volgende ochtend uitgerust op uw reis.

Land Rover Defender huren voor een midweek, dagtrip of weekendje weg?

Steel-Brothers kan u adviseren voor een geweldig leuke beleving. Wij kennen de mooie plekjes en hebben contacten met diverse campings in de buurt. Deze plekken liggen allen in een prachtige omgeving waar het heerlijk vertoeven is in de vrije natuur. Er zijn routes beschikbaar om te rijden door bossen, landwegen, verharde / onverharde wegen, alle slingerend door natuurgebied. Dit maakt het een echte avontuurlijke beleving.

 

One-stop-go pakket

 

Om het Defender avontuur compleet te maken heeft u de mogelijkheid om een uitgebreide kampeeruitrusting bij te huren. Wij noemen dit het one-stop-go pakket. De Defenders beschikken over daktenten en een kookunit, dan hoeft u alleen beddengoed mee te nemen.

Keuken unit

Daktent

One-Stop-Go

Land Rover Defender bruidsauto

Op zoek naar een originele bruidsauto?
Steel-Brothers maakt uw bruiloft graag extra bijzonder met één van onze Defenders. De bruidsfoto’s worden net dat beetje extra fotogeniek. De voorbeelden spreken toch voor zich?

Offerte aanvragen

Verhuur Land Rover Defender

  • € 995,00 euro per week (7 dagen)
  • € 425,00 euro per weekend (vrijdagochtend tot zondagavond)
  • € 165,00 euro per dag

Prijzen zijn inclusief BTW, ANWB Pechhulp Europa, verzekering en onbeperkt aantal kilometers.