Dit is de ultieme route om de Pyreneeën te ontdekken. De route loopt van oost naar west over de uitlopers van, en met uitzicht op de hoge toppen van de Pyreneeën. De Pyreneeën vormen een dunbevolkt gebied, hier kun je eindeloos paden volgen zonder iemand tegen te komen. We nemen je mee over de mooiste off-road tracks, over bergkammen en passen. De landschappen zijn zeer gevarieerd en soms erg ruig. Ervaar de stilte en de frisse lucht. Op veel plekken kunt u genieten van de prachtige uitzichten en de gieren die gebruik maken van de thermiek om hun prooi te vinden.

Onderweg ontdekt u de mooiste plekjes om te kamperen, schilderachtige dorpjes, prachtige natuur en veel historische gebouwen. In de buurt van de route vindt u regelmatig winkels en benzinestations.

De tracks op deze route zijn meestal goed, maar soms ook glibberig op grotere hoogtes. Wees dus voorzichtig. De tracks zijn relatief populair en worden in beide richtingen gebruikt, zowel met voertuigen als door wandelaars. De route kan het best worden gereden van begin april tot eind oktober. Deze aandachtsgebieden zijn aangegeven in het roadbook.

De op onderstaande kaart aangegeven plaatsen liggen op uw route. Zo krijgt u een idee van uw reis.
Bij uw vertrek ontvangt u van ons een uitgebreid roadbook.