Vergaderarrangement ‘De Vierde Linde’

Wij beschikken in Bakhuis ‘De Vierde Linde’ over een vergaderfaciliteit tot 6 personen. Bakhuis ‘De Vierde Linde’ is landelijk gelegen in het buitengebied van Baarschot, op een terrein van 12.000m2, tezamen met de boerderij daterend uit 1875. Deze knusse ruimte met prachtig uitzicht is te huren in combinatie met een Land Rover Defender experience. Deze vullen wij graag met u in. Wij verzorgen tevens een heerlijke Brabantse lunch.

In en om het bakhuis zijn voldoende mogelijkheden om uw vergadering te combineren met buitenactiviteiten. Even losspringen op de trampoline. Een potje voetbal op het terrein. Relaxen op het terras, en staren over het mooie ven, met uitzicht op onze schapen. Of misschien zelfs een deel lopend vergaderen?

Bakhuis ‘De Vierde Linde’ ligt aan de rand van het landgoed ‘De Utrecht’ en natuurreservaat ‘De Flaes’. Na nog geen 100 meter worden alle wegen zandpad. Hier kunt u eindeloos fietsen en wandelen, en natuurlijk Land Rover Defender rijden. U vindt hier de Flaestoren, een prachtige uitkijktoren tussen het Goorven en de Flaes. En een oude herberg midden in het bos ‘In d’n Bockenreyder’, bekend om zijn uitsmijters en heerlijke trappist bieren.

 

 

Ook kunnen wij ter afsluiting een wijnproeverij verzorgen. Niet een gewone wijnproeverij, maar een proeverij van zuivere wijnen die wij zelf importeren bij door ons geselecteerde familiewijnhuizen. Wij nemen u mee in de wereld van zuivere wijnen en u gaat de zuiverheid zelf ervaren. U wilt hierna nooit meer anders.

Tevens kunnen wij inhoudelijk bijdragen aan uw vergadering. Verhalen inspireren. Wij vertellen graag ons verhaal over diverse onderwerpen zoals; ondernemerschap, storytelling, innovatie, merken bouwen en bedrijfsopvolging. Meer informatie hierover kunt u vinden op www.eendosisimp.nl.

Offerte aanvragen

Vergader arrangement

Wij doen u graag een individueel voorstel. Neem voor meer informatie over mogelijkheden en tarieven contact met ons op.