Petromax Professionele Gasbrander HF2

 21,79

Levertijd: maximaal 5 werkdagen

✔ Retourneren binnen 14 dagen
✔ Gratis verzending vanaf €50,00 binnen Nederland
✔ Veilig bestellen en betalen

Petromax is meer dan 100 jaar geleden opgericht door Max Graetz en bekend van de beroemde hogedruk petroleum lamp, de “Petromax”. De basis principes van Petromax zijn nog altijd dat de producten sterk, duurzaam en herstelbaar moeten zijn. Naast hun lantaarns zijn wij dus ook dol op hun kookgerei.

Productomschrijving:

Handige mini gasbrander voor het ontsteken van je vuur, het aansteken van je Petromax hogedruk lamp of brander én natuurlijk het bereiden van bijvoorbeeld Crème Brûlée. Milieuvriendelijk en duurzaam dankzij de hervulbare tank.

De brander heeft een professionele uitstraling en greep en is daardoor zeer goed te hanteren. Met een afmeting van slechts 14 cm past hij gemakkelijk in elke rugzak.

De vlam van de brander bereikt een temperatuur van ca. 1300 graden Celsius en is hierdoor zelfs geschikt voor solderen! Hij schakelt zichzelf automatisch uit als je hem per ongeluk loslaat. De vlam is volledig regelbaar door middel van de gastoevoer. De bodemplaat is eventueel te verwijderen voor nog meer gebruiksgemak.

De brander kan op een volle gastank ongeveer 60-70 minuten branden. Op de zijkant is zichtbaar hoeveel brandstof er nog in zit. Zodra hij leeg is kun je hem gemakkelijk bijvullen.

  • Afmetingen: 14 x 7 x 10,0 cm
  • Gewicht: 150 gram
  • TUV/GS getest en goedgekeurd

 

Goed te weten:

De basisprincipes van Petromax zijn nog altijd dat de producten sterk, duurzaam en herstelbaar moeten zijn. De onderdelen van de originele producten zijn dus nog altijd verkrijgbaar. Dit garandeert dat de klant een leven lang plezier kan hebben van deze producten. Chapeau!