Petromax Professional Lid Lifter

 19,99

Levertijd: maximaal 5 werkdagen

✔ Retourneren binnen 14 dagen
✔ Gratis verzending vanaf €50,00 binnen Nederland
✔ Veilig bestellen en betalen

Petromax is meer dan 100 jaar geleden opgericht door Max Graetz en bekend van de beroemde hogedruk petroleum lamp, de “Petromax”. De basis principes van Petromax zijn nog altijd dat de producten sterk, duurzaam en herstelbaar moeten zijn. Naast hun lantaarns zijn wij dus ook dol op hun kookgerei.

Productomschrijving:

Professionele deksel haak voor het gemakkelijk en veilig optillen van een hete Dutch Oven deksel. Door de 2 houten handgrepen beweeg je de haak omhoog of omlaag en kun je eenvoudig en op veilige afstand een hete Dutch Oven deksel klemmen en optillen. Het hout zorgt er tevens voor dat je je handen niet kunt branden als de deksel haak heet wordt. De haak is gemaakt van stevig gecoat staal en heeft als voordeel dat hij rechtop kan blijven staan. Zo heb je hem altijd direct gebruiksklaar voor de pak en houd je optimaal de controle over het hete deksel. Geschikt voor elke Dutch Oven.

 

Goed te weten:

De basisprincipes van Petromax zijn nog altijd dat de producten sterk, duurzaam en herstelbaar moeten zijn. De onderdelen van de originele producten zijn dus nog altijd verkrijgbaar. Dit garandeert dat de klant een leven lang plezier kan hebben van deze producten. Chapeau!