Petromax Dutch Oven en BBQ Briketten

 8,99

Levertijd: maximaal 5 werkdagen

✔ Retourneren binnen 14 dagen
✔ Gratis verzending vanaf €50,00 binnen Nederland
✔ Veilig bestellen en betalen

Petromax is meer dan 100 jaar geleden opgericht door Max Graetz en bekend van de beroemde hogedruk petroleum lamp, de “Petromax”. De basis principes van Petromax zijn nog altijd dat de producten sterk, duurzaam en herstelbaar moeten zijn. Naast hun lantaarns zijn wij dus ook dol op hun kookgerei.

Productomschrijving:

Deze Petromax briketten zijn speciaal geschikt voor Dutch Ovens, maar ook voor de BBQ. Ze zijn gemaakt van ECO-vriendelijk recycled materiaal uit de kokosmelk industrie. Ze worden geleverd in een stevige doos met 18 stuks, 3 kg.

Door het brede oppervlak van deze vierkante briketten blijven ze perfect op de pan liggen en geven ze een mooi verdeelde warmte af. Ze branden bijna geur- en rookloos, en geven minder as, wat zorgt voor minder schoonmaakwerk. Afmeting per briket: 5 x 5 x 2,5 cm.

 

Goed te weten:

De basisprincipes van Petromax zijn nog altijd dat de producten sterk, duurzaam en herstelbaar moeten zijn. De onderdelen van de originele producten zijn dus nog altijd verkrijgbaar. Dit garandeert dat de klant een leven lang plezier kan hebben van deze producten. Chapeau!