Basale Vuurdrager

 695,00 795,00

Wissen

Levertijd: maximaal 5 werkdagen, mits voorradig

✔ Retourneren binnen 14 dagen
✔ Gratis verzending vanaf €50,00 binnen Nederland
✔ Veilig bestellen en betalen

Stroop die mouwen op, met de vuurdrager van Basale gaan we back-to-basic in stijl. Houthakken, takjes rapen, vuur maken, gefascineerd worden door het vlammenspel en heerlijk eten bereiden. Deze beleving willen wij iedereen weer laten ervaren! Dutch Design. Een puur Nederlands product, van de hand van designer Sjors Mouthaan. Eerlijk en robuust, volledig van het weervaste Cor-Ten staal en lokaal gemaakt door echte vaklui. Een werkelijk stukje Nederlands ambacht in de tuin.

Productomschrijving:

De vuurdrager van Basale. Geïnspireerd door de eeuwenoude slinger-barbecue is een hedendaags ontwerp wat de leukste en meest pure manier van buiten koken naar uw tuin brengt. Een product geboren uit een krachtige visie. Designer Sjors Mouthaan is ervan overtuigd dat zelf ergens moeite in stoppen waarde en voldoening geeft aan het product wat neergezet wordt. Bij zijn ontwerp zal daarom te allen tijde de gebruiker aan het roer staan.

Tijdens het barbecueën komen alle aspecten van de vuurdrager volledig tot hun recht. Varieer de hoogte van het grillrooster met het unieke takelsysteem in slechts een fractie van een seconde. Vervolgens slinger je het rooster subtiel door het vuur voor een gelijkmatige verhitting van het vlees. Een ware beleving! En de resultaten? Verrukkelijk!

En barbecueën is nog maar het topje van de ijsberg. De grote zware haak daagt je uit om de heerlijkste maaltijden te bereiden boven een knapperend vuur. Hang het kookgerei aan de haak (zie ook ons assortiment Petromax Dutch Ovens) en ga aan de gang! Barbecue, soep, plancha, stoofpot, glühwein, wok of gewoon met je vrienden rond een gezellig vuur? De mogelijkheden zijn oneindig!

 

Afmetingen:

  • 189 cm hoog
  • 135 cm breed
  • 120 diep
  • Hoogte vuurschaal vanaf grond: 55 cm

 

Materiaal:

  • Vuurdrager: De Vuurdrager wordt in blanke kleur Cor-Ten-A staal geleverd en zal zijn unieke oxidatie-laag vormen in de tuin. De roestlaag is tevens de beschermlaag voor jaren en jaren plezier.
  • Grillrooster: hoogwaardig RVS en RVS-kettingen.

 

Levering:

Het product wordt geleverd in een doos met duidelijke gebruiksaanwijzing en gereedschap. Het product is makkelijk in elkaar te zetten door 1 persoon. Het totaalgewicht bedraagt 33 kg.

 

Afkomst:

Het product is Dutch Design & Made in Holland, door echte vaklui.