Petromax Perkomax RVS Percolator

 69,99

Levertijd: maximaal 5 werkdagen

✔ Retourneren binnen 14 dagen
✔ Gratis verzending vanaf €50,00 binnen Nederland
✔ Veilig bestellen en betalen

Petromax is meer dan 100 jaar geleden opgericht door Max Graetz en bekend van de beroemde hogedruk petroleum lamp, de “Petromax”. De basis principes van Petromax zijn nog altijd dat de producten sterk, duurzaam en herstelbaar moeten zijn. Naast hun lantaarns zijn wij dus ook dol op hun kookgerei.

Productomschrijving:

Met deze degelijke percolator van Petromax is het eenvoudig om een lekker kopje koffie of thee te maken boven verschillende warmtebronnen. Uiteraard voor gebruik buiten, zoals barbecue, houtvuur en vuurpotten en extra makkelijk door de beugel waar je deze percolator aan op kunt hangen. Maar de Perkomax is ook uitstekend binnenshuis te gebruiken op een gaspit, keramisch koken en inductie. Door een glazen knop kun je het proces controleren. Goed voor maar liefst 14 koppen koffie (Inhoud: 2,1 liter)!

 

Goed te weten:

Koffie zetten met een percolator, in de jaren 50 zag je haast niet anders. Maar ouderwets koffiezetten met een pruttelpotje staat weer helemaal op de kaart. Geen probleem om te genieten van een stevige kop koffie als je de wildernis in trekt zonder toegang tot elektriciteit. Het enige wat je voor het gebruik van een percolator nodig hebt is een warmtebron, water, versgemalen koffie en een beetje geduld. Het is immers een vorm van slow coffee.

De basisprincipes van Petromax zijn nog altijd dat de producten sterk, duurzaam en herstelbaar moeten zijn. De onderdelen van de originele producten zijn dus nog altijd verkrijgbaar. Dit garandeert dat de klant een leven lang plezier kan hebben van deze producten. Chapeau!