Petromax Percolator – wit of zwart

 39,99

Wissen

Levertijd: maximaal 5 werkdagen

✔ Retourneren binnen 14 dagen
✔ Gratis verzending vanaf €50,00 binnen Nederland
✔ Veilig bestellen en betalen

Petromax is meer dan 100 jaar geleden opgericht door Max Graetz en bekend van de beroemde hogedruk petroleumlamp, de “Petromax”. De basisprincipes van Petromax zijn nog altijd dat de producten sterk, duurzaam en herstelbaar moeten zijn. Naast hun lantaarns zijn wij dus ook dol op hun kookgerei.

Productomschrijving:

Deze percolator van Petromax is eenvoudig in gebruik en maakt een heerlijke aromatische pot koffie. De percolator, ook wel 'Perkomax' genoemd, kan worden gebruikt op verschillende warmtebronnen. Uiteraard voor gebruik buiten, zoals barbecue, houtvuur en vuurpotten. Maar de 'Perkomax' is ook uitstekend binnen te gebruiken op een gaspit, keramisch koken en inductie.

Deze Petromax percolator geeft voldoende koffie voor zes personen (inhoud: 1,5 liter).

 

Goed te weten:

Koffie zetten met een percolator, in de jaren 50 zag je haast niet anders. Maar ouderwets koffiezetten met een pruttelpotje staat weer helemaal op de kaart. Geen probleem om te genieten van een stevige kop koffie als je de wildernis in trekt zonder toegang tot elektriciteit. Het enige wat je voor het gebruik van een percolator nodig hebt is een warmtebron, water, versgemalen koffie en een beetje geduld. Het is immers een vorm van slow coffee.

De basisprincipes van Petromax zijn nog altijd dat de producten sterk, duurzaam en herstelbaar moeten zijn. De onderdelen van de originele producten zijn dus nog altijd verkrijgbaar. Dit garandeert dat de klant een leven lang plezier kan hebben van deze producten. Chapeau!