Petromax HK500 Hogedruk Petroleum Lamp

 179,99

Wissen

Levertijd: maximaal 5 werkdagen

✔ Retourneren binnen 14 dagen
✔ Gratis verzending vanaf €50,00 binnen Nederland
✔ Veilig bestellen en betalen

Petromax is meer dan 100 jaar geleden opgericht door Max Graetz en bekend van de beroemde hogedruk petroleum lamp, de “Petromax”. De basis principes van Petromax zijn nog altijd dat de producten sterk, duurzaam en herstelbaar moeten zijn. Naast hun lantaarns zijn wij dus ook dol op hun kookgerei.

Productomschrijving:

De zogenaamde petroleumlamp werd vroeger gebruikt door beroepsgroepen die op hun materiaal moesten kunnen vertrouwen, zoals onder andere brandweer, jagers, vissers en berggidsen. Tegenwoordig worden stormlantaarns nog steeds volop gebruikt door watersporters, kampeerders, bergbeklimmers, berggidsen en nachtvissers, want de lamp is bestand tegen alle weersomstandigheden. Door zijn warmteafgifte is een hogedruklamp daarnaast ook prima geschikt om als ‘verwarmingslamp’ dienst te doen in bijvoorbeeld een tent.

De Petromax HK500 vormt een van stroom onafhankelijke lichtbron, noodverlichting en verwarmingstoestel. Deze hogedruklamp is al meer dan 100 jaar een succes! De HK500 brandt op petroleum of paraffine en heeft een indrukwekkende lichtopbrengst van meer dan 400 Watt. De inhoud van de tank is 1 liter. Daar brandt de lamp 8-10 uur op. Het stevige glas beschermt het kousje tegen wind en slecht weer. De lamp is stootvast, corrosiebestendig en waterproof.

 

Goed te weten:

De basisprincipes van Petromax zijn nog altijd dat de producten sterk, duurzaam en herstelbaar moeten zijn. De onderdelen van de originele producten zijn dus nog altijd verkrijgbaar. Dit garandeert dat de klant een leven lang plezier kan hebben van deze producten. Chapeau!