Mizu V20 Drinkfles Enduro Black – 2000 ml

 62,95

Levertijd: maximaal 5 werkdagen

✔ Retourneren binnen 14 dagen
✔ Gratis verzending vanaf €50,00 binnen Nederland
✔ Veilig bestellen en betalen

Mizu is opgericht door Olympische snowboarder Jussi Oksanen en is één van de beste in het produceren van drinkflessen. Mizu is Japans voor water. Deze drinkflessen zijn bijzonder omdat ze koud drinken koud houden en warm drinken warm, tot wel 12 uur lang. Bovendien zijn ze ontzettend duurzaam en worden ze geproduceerd met respect voor het milieu.

Productomschrijving:

Grote flessen als de V20 worden ook wel "Growlers" genoemd. Met een inhoud van maar liefst 2 liter is dit de perfecte keuze voor lange dagen met meerdere mensen. Je houdt je warme dranken warm en je koude dranken koud door de dubbelwandige constructie. Makkelijk te schenken door de grote opening.

  • Hoogte: 23,5 cm
  • Diameter: 12,3 cm
  • Gewicht: 720 g

 

Goed te weten:

  • 100% Recyclable
  • 100% BPA Free

Dankzij Mizu flessen wordt het aantal flessen dat eenmalig wordt gebruikt gereduceerd. Ieder jaar worden er 50 biljoen plastic drinkflessen geproduceerd en slechts 1 op de 10 flessen worden gerecycled wereldwijd. Dit betekent dat het overgrote deel op het land en in de oceanen eindigt. Onze voedselketens in de oceanen zijn al vergiftigd, het is daarom erg belangrijk om deze vergiftiging tegen te gaan, of in ieder geval niet te verergeren. Anders dan bij plastic, wordt staal en metaal wel veel gerecycled. De producten van Mizu bestaan uit gemiddeld 25% gerecycled materiaal. Daarmee zijn de producten van Mizu veel milieuvriendelijker dan de plastic flessen.

BPA is een synthetische stof die wordt gebruikt als bindmiddel. BPA bevat vele schadelijke stoffen. In tegenstelling tot de plastic flessen zijn de flessen van Mizu 100% BPA vrij. Hierdoor zijn de flessen van Mizu beter voor je gezondheid dan plastic flessen.