Handpresso Pump Silver

 99,95

Levertijd: maximaal 5 werkdagen

✔ Retourneren binnen 14 dagen
✔ Gratis verzending vanaf €50,00 binnen Nederland
✔ Veilig bestellen en betalen

Een must-have voor koffie fans! Deze handmatige espressomachine, ontwikkeld in Frankrijk, geeft je de ultieme koffiebreak, waar je ook bent. Simpel, lichtgewicht, extreem compact en robuust, geïnspireerd door een fietspomp.

Productomschrijving:

De Handpresso Pump is door het compacte formaat en het lage gewicht de ideale reisgenoot. Het werkt zonder stroom en je brengt zoals een fietspomp het apparaat op 16 bar druk.

Gebruik is mogelijk voor zowel gemalen koffie als E.S.E. (Easy Serving Espresso). Met het gebruik van de handige servings (E.S.E.) werk je snel en schoon. Met losse koffie komt Handpresso tegemoet aan de wens van ‘espressopuristen’. Overal kun je genieten van je eigen favoriete melange. Er is ook een speciale domepod case verkrijgbaar waarin je drie thuis voorbereide espresso shots mee kunt nemen!

 

Serveer een espresso in 3 stappen:

  1. Bouw de druk op tot 16-bar, net als bij een fietspomp
  2. Voeg heet water toe van 90°C (water uit de thermosfles blijft op 90°C voor zeker 3 uur)
  3. Plaats de espresso van je keuze, druk op de knop, en serveer een espresso van hoge kwaliteit

 

Goed te weten:

De Handpresso Pump werkt zonder batterijen of elektriciteit en zal degenen die zich bekommeren om de planeet aanspreken. Bovendien gebruikt de draagbare espressomachine composteerbare E.S.E.-pads of gemalen koffie.