Danner Mountain Pass Schoenen Gunmetal

 375,00

Wissen

Levertijd: maximaal 5 werkdagen, mits voorradig

✔ Retourneren binnen 14 dagen
✔ Gratis verzending vanaf €50,00 binnen Nederland
✔ Veilig bestellen en betalen

Wij maakten in Nederland al kennis met Danner Boots door James Bond’s Spectre. Daar droeg Daniel Craig een paar zwarte Danner Mountain Light II’s in de Oostenrijkse Alpen. Heel gaaf! Danner Boots is van origine ontwikkeld voor de houtkap industrie en staat bekend om zijn stevigheid en duurzaamheid, tegenwoordig in combinatie met lichtgewicht en super comfort.

Productomschrijving:

Het ontwerp van de Danner Mountain Pass is ontwikkeld met lichte wandelingen en stadsstraten in gedachten. De schoen is geïnspireerd op de originele Mountain Light II, maar met een verbeterde constructiemethode die de schacht en zool in één stuk integreert. Dit tezamen met de low-profile Vibram-buitenzool, stelde Danner in staat om het gewicht aanzienlijk te verminderen. Het resultaat is een super comfortabele schoen.

 

Goed te weten:

De Danner Shoe Company dateert van 1932 en is opgericht in het typische houthakkers dorp Chippewa Falls, Wisconsin. Hun doel was om betaalbare, handgemaakte kwalitatief hoogwaardige werkschoenen te maken. Tegenwoordig maken zij nog steeds veel ruige werkschoenen voor Amerikaanse mannen en vrouwen. En worden schoenen ontworpen voor specifieke beroepen, zoals wetshandhaving, het leger en brandweerlieden. Danner schoenen zijn geschikt voor vrijwel elk soort werk, van boerderij tot fabriek.